Om Minn

Är du nyföretagare eller småföretagare
Jag har sedan länge hjälpt både nya, små och större företag inom området Business to Business med försäljning, utbildning, mässor, tagit fram kunder och återförsäljare m m. Inget har varit främmande. Har under några år varit utbildare i Starta Eget hos Eductus i Halmstad och Växjö. Senaste uppdraget var som verksamhetsledare hos Nyföretagarcentrum i Växjö. 

DISC
Nytt är föreläsningar och analyser i DISC, färgspråket som ger insikt i vårt och andras beteende. Genom att förstå och acceptera olikheter tar vi fram och använder våra och andras styrkor i olika sammanhang. Något som kan skapa stora förbättringar på arbetet och fritiden. 


Innovation
Ett kärt specialområde. Under senare år har jag varit processledare för Mentorringar. Uppdragsgivare var Svenska Uppfinnareföreningen, SUF. Tidigare rådgivare hos ALMi Företagspartner och handläggare av riskkapital till innovatörer. Är diplomerad Innovationsrådgivare. Senaste uppdragen är att hjälpa nya innovatörer ut på marknaden.

Projekt

Kvinnors företagande, Näringslivsgala, Idéutveckling, Arbetsmiljöprojekt, införande av rådgivning via webb m m, är projekt som jag har genomfört.